INFOA KÄVIJÖILLE

10min kerta-ajoja ei voi ennakkovarata ja nämä ajetaan jonotusperiaatteella. Ainoastaan Kaverikisa ja GP-Kilpailut toimivat ajanvarauksella. Ennen ajoa saat ajo- ja turvakoulutuksen. Aikuisten autoihin kuljettajan minimipituus 145cm (min. suositus 150cm) ja maksimipaino 120 kg. Lisäksi käytössä myös yksi lasten auto (pituusraja n.130-145cm), joka ajaa omassa lähdössä. Alkoholin nauttiminen ennen ajoa ehdottomasti kielletty. Aikaisempaa ajokokemusta ei vaadita.

Ota yhteyttä

Kahvio

Kahviostamme löytyy kahvia, teetä ja virvoitusjuomia sekä pientä suolaista ja makeaa.

Varusteet

Meiltä löytyy ajohaalarit, kypärähuput ja kypärät. Kypärät desinfioidaan, kuivataan ja tuuletetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Ajohaalarit ja kypärähuput pestään jokaisen käyttökerran jälkeen.

Ensi kertaa ajamaan

Ennen ajoa saat ajo- ja turvakoulutuksen. Aikuisten autoihin kuljettajan minimipituus 145cm (min. suositus 150cm) ja maksimipaino 120 kg. Lisäksi käytössä myös yksi lasten auto (pituusraja n.130-145cm), joka ajaa omassa lähdössä. Alkoholin nauttiminen ennen ajoa ehdottomasti kielletty. Aikaisempaa ajokokemusta ei vaadita.

Juhlat, kokoukset ja muut tilaisuudet

Tule viettämään iltaa kavereiden kanssa tai pitämään kokousta firman porukalla tasokkaisiin tiloihimme. Meillä on käytössä kokoustila, jossa voitte käydä läpi yrityksen asioita. Kokoustila on n.24 henkilölle, johon on saatavilla videotykki. Tilauksesta ryhmille on saatavilla esim. täytetyt sämpylät, pasteijat ja pullat. Myös ruokailu järjestyy. Saunaan mahtuu kerrallaan n. 8hlöä. Saunatilasta löytyy pukuhuone ja wc. Kokoustila, pyyhkeet, pefletit sekä suihkusaippua sisältyy saunan käyttöön.

Lue lisää