TILOJA MONIPUOLISEEN KÄYTTÖÖN

Radan ja kahvion lisäksi meiltä löytyy kokous- ja saunatilat. Kokoustiloihin järjestyy yhteistyökumppanimme kautta monipuoliset ruokailut useilla eri vaihtoehdoilla.

Ajorata

Rata soveltuu niin aloittelijoille kuin myös kokeneille kuljettajille. Ajon jälkeen saat mukaasi kierrosaikatulosteen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa jokaiselle kuljettajalle ajo- ja turvaopastuksen. Ratamme on suunniteltu haastamaan kokeneetkin kuljettajat. Tietokonepohjainen ajanotto laskee kierrosajat tuhannesosasekunnin tarkkuudella.

Kahvio

Kahviostamme löytyy kahvia, teetä ja virvoitusjuomia sekä pientä suolaista ja makeaa. Tilauksesta ryhmille on saatavilla myös täytetyt sämpylät, pasteijat ja pullat.

Kokoustila

Tule viettämään iltaa kavereiden kanssa tai pitämään kokousta firman porukalla tasokkaisiin tiloihimme. Meillä on käytössä kokoustila, jossa voitte käydä läpi yrityksen asioita. Kokoustila on n.24 henkilölle, johon on saatavilla videotykki. Kokoustilassa on myös fläppitaulu. Wifiä ei ole saatavilla. Tilauksesta ryhmille on saatavilla esim. täytetyt sämpylät, pasteijat ja pullat. Myös ruokailu järjestyy. Kokoustilan vuokra on 80€/h.

Saunatilat

Saunaan mahtuu kerrallaan n. 8hlöä. Saunatilasta löytyy pukuhuone ja wc. Kokoustila, pyyhkeet, pefletit sekä suihkusaippua sisältyy saunan käyttöön. Saunatilojen vuokra 120€/h.